Снимка: БГНЕС

Ник Джонас шокира почитателите си по време на изпълнението си на наградите "Грами", които се проведоха в Лос Анджелис в неделя вечерта.

Докато пее заедно с колегите си от Jonas Brothers, феновете забелязаха, че певецът има остатъци от храна, които са заседнали в зъбите му. В социалните мрежи веднага се появиха много снимки, които доказват, че е така и много интернет потребители започнаха да се шегуват със звездата.
 
Те коментират, че между зъбите на Ник вероятно има спанак или някакъв вид зелена храна.
 
"Някой друг да забеляза парчето храна, което е заседнало в зъбите на Ник Джонас", "Дали Ник Джонас е на сцената на наградите "Грами" със спанак или нещо друго между зъбите си", пишат потребители на Twitter.
 
 А един от коментарите, който събра най-много харесвания е следният: "Ник Джонас имаше храна в зъбите си по време на изпълнението, и смятам, че Джо и Кевин нарочно не са му казали, като разплата - затова, че заради него бандата се разпадна преди години".
 
Певецът обаче явно не понася зле майтапите от феновете, а дори сам се пошегува със себе си. Той написа в профила си в Twitter: "Е, поне всички знаете, че си ям зеленчуците".

Видеото, в което се вижда спанака, вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase