Снимка: БГНЕС

Ариана Гранде беше сред знаменитостите, които най-много очароваха публиката на церемонията по раздаването на 62-ите награди "Грами". Поп певицата винаги изпъква с тоалетите, които подбира за червения килим.

Сега тя се появи с бална рокля с обръч и приличаше на истинска принцеса от приказките. Роклята е в синьо-сиво и е дело на италианския дизайнер Джамбатиста Вали.
 
Изпълнителката и стилистката ѝ Лоу Роуч бяха комбинирали роклята с нежни дълги копринени ръкавици в същия цвят. Ариана беше без бижута, тъй като роклята е достатъчно бляскава и няма нужда от големи колиета и гривни, които да направят певицата още по-стилна и обаятелна, коментират от "Teen Vogue". Звездата е заложила само на малки обеци от диамант.
 
Гранде смени няколко тоалета на наградите. Например, докато изпълняваше хитовете си на сцената, тя се появи и с черна рокля-балон, комбинирана с много бижута, а после заложи на по-секси визия и остана по бельо и розов халат с пухчета.
 
26-годишната певица беше номинирана в 5 категории, но не успя да вземе нито една от статуетките.
 
Тя изненада почитателите и с друго - отново е блондинка. Вижда се, че Ариана е изсветлила косата си. С русата си грива и бляскавата рокля още повече напомня на Пепеляшка, пишат фенове в социалните мрежи.
 
Снимки с роклята вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase