Снимка: БГНЕС

Преди броени дни Джъстин Бийбър обяви, че има лаймска болест и хронична мононуклеоза. Певецът шокира мнозина и същевременно се издигна в очите им със своята откровеност.

Още след като подписа граждански брак с Хейли Болдуин през 2019 г., изпълнителят започна да страни от общественото пространство и феновете му заподозряха, че нещо става с него. В един момент той написа в социалните мрежи, че иска да се оттегли за кратко от сцената, за да си отпочине и да се справи с депресията.
 
Двамата отложиха доста във времето тяхната мечтана сватба, но кой да предполага, че изпълнителят е обикалял отчаяно по лекари?
 
"Последните години бяха доста тежки, но правилното лечение ще ми помогне да се справя с тази болест, за която все още няма лек“,сподели Бийбър в Instagram и уточни, че дълго време той и семейството му не знаели от какво точно е болен, но след като го диагностицирали правилно, получил адекватно лечение. През това време съпругата му и неговите родители били неговата опора.
 
Джъстин Бийбър е част от известните личности, които не се срамуват да застанат пред камера и говорят открито за онова, през което преминават.

Кои други наши любимци се лекуват от хронични заболявания?
 
1. Селена Гомес – лупус
 
Попзвездата разкри за диагнозата си през 2015 г. Тогава тя даде интервю пред списание "Billboard" и каза, че има нужда от почивка. Само на 21 тя трябваше да се подложи на сериозно лечение заради хроничното автоимунно заболяване лупус. То причинява възпаление в тялото, силни болки, подуване и други промени с кожата.
 
"Бях диагностицирана с лупус и бях на химиотерапия", казва Селена, която реши да остави кариерата си на пауза докато не се почувства по-добре.
 
След като започна лечение, Селена трябваше да се сблъска с няколко неприятни последици от болестта – силна тревожност, която прерасна в депресия.
 
Миналото лято Гомес изчезна от социалните мрежи за известно време, под претекст, че иска да живее в реалния свят. Тогава тя не скри, че има депресия. Благодарение на психолози и подкрепата на семейство и приятели, звездата отново е на сцената, по-силна от всякога.
 
Останалите звезди, които имат хронични заболявания, четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase