Снимка: Bulgaria ON AIR

Една от най-известните влогърки в YouTube - Nikkie Tutorials, направи шокиращо разкритие. В последното си видео, тя разкри на своите фенове, че всъщност е транссексуална. Само за 24 часа видеото събра над 16 милиона гледания.

Ники де Йегър, или просто Ники, е едно от най-известните лица на видеоплатформата YouTube. В рамките на 11 години тя успява да събере близо 13 милиона последователи, благодарение на познанията си за грим и козметика. Видеата ѝ са гледани повече от 1,2 млрд. пъти. А последното ѝ видео шокира всички.

"Когато бях малка, аз се родих в грешното тяло. Аз съм транссексуална. Много ме е страх да снимам това видео, но се чувствам и толкова свободна", сподели тя, цитирана от Bulgaria ON AIR.

Ники е на 25 години, родена е и живее в Холандия. Във видеото признава, че винаги се е чувствала като момиче. Докато расте, тя получава помощ от майка си и учителите си да може да живее по начина, по който иска. Въпреки тормоза, който преживява от свои съученици, тя остава вярна на себе си и мечтата си някой ден да бъде жена.

Прави пълен преход, когато е на 19 години. Още тогава е позната в YouTube средите, но никой от феновете ѝ не предполага през какво минава тя. Въпреки всичко гради успешна кариера, като получава възможност да работи със знаменитости като Лейди Гага и Ким Кардашиян. Става и международен съветник на световна козметична марка.

Ники разкри причината, накарала я да сподели тази част от себе си пред света. Тя заяви, че зложелатели са заплашили, че ще разкрият тайната ѝ пред медиите, в опит да я изнудват или да я злепоставят. Така тя решила, че е време хората да узнаят истината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase