Снимка: Reuters

Тейлър Суифт навърши 30 години на 13 декември, петък. Звездата отбеляза юбилея с голямо и вълнуващо парти, след което качи снимки и в социалните мрежи.

Тя е публикувала кадри с много приятели и знаменитости, които е поканила - Джиджи Хадид, Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс, Камила Кабело, Марта Хънт, Антъни Поровски, Холзи и др. Компанията е била в ресторант в Ню Йорк, вижда се от публикациите в Instagram.
 
"Честно, прекарах 30-ия си рожден ден с феновете, които направиха живота ми това, което е, после направих най-якото парти за празниците, което е познато в света на жените. Аз просто... чувствам се толкова голяма късметлийка, че имам вас и ще прекарам живота си, като опитвам да намеря начини да ви благодаря", написа тя към снимките.
Много от гостите са облечени в коледни тоалети.
 
Едно от нещата, които направиха най-голямо впечатление на феновете, е тортата, която е получила изпълнителката на "I Knew You Were Trouble". Тортата е с бели и червени рози и 3 лица на котки, които наистина изглеждат като живи.
Това е направено по повод новия филм, в който Тейлър Суифт участва - "Котките". Той излиза на голям екран след Коледа - на 27 декември.
 
"Наистина, хора, това беше моята торта", написала е звездата към снимката.
 
Снимки на тортата и на партито вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase