Снимка: Instagram

Николета Лозанова навърши 32 години в събота и отбеляза рождения си ден с луксозно парти.

Плеймейтката е публикувала снимки от празненството и се вижда, че е заложила на 2 тоалета за купона. На една от снимките Николета е с прозрачна черна рокля и високи ботуши, и позира до огромна торта. На друг от кадрите тя пък е с официална бяла рокля и държи чаша с шампанско. 
 
"Моето 31 вече е в миналото, а най-доброто в бъдещето ми тепърва предстои. Благодаря за живота, който имам, на хората до мен и за хилядите пожелания, които получих", написа Лозанова в Instagram. 
 
Нейният любим, футболистът Николай Михайлов, я зарадва с мило послание в социалната мрежа.
 
Той публикува нейна снимка и написа: "Пожелавам ти най-вече да си ми здрава, все така позитивна и да следваш мечтите си. За всичко друго имаш прекрасно семейство и мен, които винаги ще бъдем до теб, любов!".
 
Снимките от партито вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

34

Тошо

преди 2 години

А, какво хубаво имаше до тук......не става ясно, очаква се такова , ама на 42 да не би пак да предстои нещо такова....иначе е хубавелка, но какво е направила нещо съществено за някой ей така непознат.....а да не би да има и да не съм разбрал ...?!?

33

Анонимен

преди 2 години

Кой каза , че е стара ? Няма такова нещо .

32

Анонимен

преди 2 години

Вижте какво Николета някак си ще я преживея *** оня ден тъмън си викам бе я да видя кви са тия порнотъпитии дето ми излизат на екрана на компютъра и това ми беше най-голямата грешка за деня попаднах на четири неща снимката на кандидат за кмет чисто гол с тиква пред оная работа и надпис отдолу да направим от тиквата *** после голи снимки на Волен Сидеров и депутатка от Воля и накрая снимката на новата мис България 2019. Още сънувам кошмари.Такъв ужас к Тексаско клане, като гледах не съм брал.