Instagram

Ако попитате някой от феновете на „Приятели“ кой е любимият им герой, мнозина ще отговорят, че харесват Рейчъл. Това доказва вълната от посещения в профила на Дженифър Анистън в Instagram.

Актрисата стана част от социалната мрежа във вторник следобед и вече може да се похвали със своеобразен рекорд. Оказва се, че тя е събрала 1 млн. последователи само за 5 часа и 16 минути. С това тя „бие“ Instagram-а на Хари и Меган, който предизвика подобен фурор. Той обаче получи същия брой фенове за 5 часа и 45 минути.

Първата снимка, която 50-годишната красавица пусна, развълнува милиони фенове на сериала. Малко след това профилът ѝ се срина, най-вероятно поради големия поток от хора, влизащи в него, за да видят как изглеждат приятелите след толкова много години.

И докато херцогът и херцогинята на Съсекс имат малко над 9,7 млн. последователи в момента, Анистън е с много повече – над 11. А до момента има едва 2 публикации.

За да покаже колко се радва и отговори на множеството коментари, актрисата публикува видео с текста: „Кълна се, не вярвах, че ще го счупя“ (по повод рекорда на Хари и Меган в Instagram, който задмина). Тя благодари на всички за топлото посрещане в социалната мрежа.

Клипът показва как Анистън се ядосва (на шега), че Instagram не работи и дори хвърля мобилния си в гримьорната. Дори в момента той трудно се отваря, защото милионите ѝ последователи са в страницата и искат да видят най-новия ѝ пост.

Е, може би има хора, които не знаят коя е Рейчъл и не харесват „Приятели“, но интересът към Instagram-a на Дженифър Анистън определено показва, че сериалът продължава да се гледа дори след последния му епизод.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

 

Коментари Напиши коментар

9

77777

преди 3 години

Роналдо е по-голяма манекенка и от нея, и от Бийбър. Иначе, оная снимка с шестимата "приятели" разби рекордите. Голям сериал беше и си остава от онези, които могат да се гледат от всеки.

8

kirasirrav

преди 3 години

по-рано когато беше по-слаба не ме кефеше (а един мой приятел много я харесваше), сега в последните си филми (и години) вече прилича на жена и почна много да ме кефи

7

:)

преди 3 години

1 млн. оФце само за 5 часа и 16 минути последвали друга оФца,ми светов рекорд си е за оФцевъдството.