Снимка: Virginia Records

 Михаела Маринова несъмнено е сред най-обичаните, талантливи и хитови певици у нас в момента. Тя е едва на 21 г., но вече има много постижения - стига до финал в музикалното предаване X Factor, когато е едва на 16 г., победа в предаването "Като две капки вода", няколко големи хита, стигнали до върха в музикалните класации в България, много верни фенове. Ето и какво разказа Михаела пред TeenProblem за любовта, новата си песен, ученето, кариерата и тайната на успеха.

Видеото към новата ти песен ,,Само теб" е секси и провокативно. Би ли казала, че в него влизаш в една нова роля, че феновете те виждат по един по-различен начин?
 
Пораствам и все повече ми харесва да експериментирам с визията си, в „Само теб“ показвам една по-женствена част от мен. По песента отново работих с румънския продуцент Крис Тарчеа – Monoir. Разбираме се много добре и направихме английската версия на парчето за няколко часа. Много скоро ще чуете и нея. Българският текст на „Само теб“ е написан основно от Любо Киров, мой много любим изпълнител. Всички знаем колко добра музика прави той и какви хубави текстове пише, радвам се, че имах възможността да работя с него. Аз и Павел Николов от дуото Pavell & Venci Venc' също се включихме в писането на текста.Снимачният процес също мина много добре. За втори път работих с режисьора Виктор Антонов – Рик, който предложи идеята да пресъздадем виртуалната любов. Много ми допадна, защото това е модерно и актуално в днешно време - всички да се запознаваме, да започваме контакт чрез Facebook, Instagram и други социални мрежи.

Тъй като си автор на част от текста - как се вдъхнови за него, разказваш ли някаква твоя лична история чрез него?
 
Не пея за определен човек, но мога да кажа, че песента е огледало на живота ми в момента. Приятелят ми Александър играе в нов отбор - „Етър“ Велико Търново, а аз съм в София и не се виждаме толкова често, което до някаква степен прави любовта ни виртуална. 
 

Трудно ли е да поддържаш връзка от разстояние и остава ли ти време за любимия човек?

 
 Не е лесно, защото и двама сме много ангажирани и успяваме да се виждаме веднъж на 10 дни. Все пак връзката от разстояние има и своите плюсове, защото си липсваме повече, нямаме търпение да се видим, а подкрепата е още по-голяма.
 
Мислиш ли вече за семейство и сключване на брак, или ученето и кариерата засега са на първо място за теб?
 
Не, всичко с времето си. В момента на първо място са кариерите ни. С Александър все още не мислим в посока създаване на семейство. Надявам се с времето отношенията ни да се запазят толкова чисти и истински.
 

Правите ли си романтични изненади?

 
Да, доста често. Аз съм късметлийка, че попаднах на толкова романтичен мъж. Умее да ме изненадва, а и аз често обичам да подарявам подаръци и да карам хората около мен да се чувстват специални. В това отношение с него много си приличаме.
 
Как успяваш да съчетаеш следването на висше образование и работните ангажименти?
 
Трудно ми е, но си имам тефтерче, в което си записвам всичко, после отмятам с тикчета. Много съм дисциплинирана в това отношение и успявам да си подреждам деня по най-правилния начин, така че да се справя с всичко запланувано. Следването ми в университета е много интересно, уча "Музикално-сценична режисура" в Музикалната академия "Проф. Панчо Владигеров". Сега започвам трети курс, първите 2 години минаха много бързо, точно защото ми беше любопитно да видя какво е да си от другата страна на сцената - като човек, който напътства артистите и измисля сценографията за музика, опера, оперета... В училище не успях да срещна подкрепа от съучениците ми, но колегите в университета са най-големите ми фенове и се вълнуват за всичко, което се случва около мен.
 
Останалата част от интервюто и снимки на Михаела вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

20

!!!

преди 1 година

До Kiko

Ами предполагам, защото Кико слуша чалга, затова не знае!

19

9000 лева

преди 1 година

Чух, че искала по 9000 лв. на участие. Възможно ли е някой да обясни на какво точно основание - гласови данни, кариера /неоспорима/ в България и по света, постижения, дори външност????? Не че има кой да й ги даде, но пък и самочувствието да ги поиска???

18

Б.Борисов

преди 1 година

На такиви млади и пробивни момичета уреждаме гаджета романтици от африкано-тюркменски произход. Да помага на племето с обредните дейности и да носи на бой като истинска преуспяла мома!