Снимка: Instagram

Младата звезда Дара също заложи на една от последните актуални тенденции за това лято.

Припомняме, че певицата Холзи се появи на наградите за видеоклипове на MTV - MTV VMA 2019 с интересна прическа. Тя беше заложила на шантава визия - корените на косата ѝ бяха боядисани като дъга. Така феновете ѝ останаха много впечатлени. "Тя обича да изпъква и да прави промени", обяснява фризьорът на Холзи.
 
Дара също си направи смела прическа за края на лятото. Изпълнителката на "Все на мен" си е направила кичури като цветовете на дъгата, разбира се от снимки, които тя е публикувала във Facebook и в Instagram.
 
"Много си хубава с тази коса", "Браво на стилистите", "Съжалявам, но това не е твоята прическа", пишат последователите на певицата в мрежата.
 
Още за новата прическа на певицата, както и анкета за нея, може да намерите в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 4 години

Много е позинала нещо дамата на кадъра.

35

Б.Борисов

преди 4 години

Така си харесвам избирателките аз. Подарил съм й годишен абунамент за техно партита в гората да се намерят и вземат с Ванката брадатия, да пеят и танцуват заедно голи в къпинака на по свежи 3-4 гъбки.

34

Анонимен

преди 4 години

Провокира с т ъ п а физиономия, още първия път, когато я видях по телевизията си казах - защо това момиче ми се струва толкова г л у п а в о, без дори да го познавам?