Снимка: Instagram

Тита и Папи Ханс зарадваха феновете си с дует. Преди ден излезе клипа към общото им парче, което носи името "Ти гониш". Текстът е дело на Папи Ханс, а музиката към песента - негова и на рапъра Искрата.

Видеото е доста провокативно, като в него Папи и Тита играят влюбена двойка и се отдават на страстта, а младата певица е оскъдно облечена. Феновете реагират доста различно на тази колаборация.
 
Някои са разочаровани от прекалено провокативните видео и текст и пишат в социалните мрежи: "Пълна деградация!", "Клипът е интересен, но музиката и текста под всякаква критика...", "Очаквах много повече от Папи, особено след като видях, че и Тита участва", "Май днешните песни не са песни за слушане, а клипове за възрастни".
Върлите почитатели все пак защитиха двамата изпълнители - "Песента си е много готина и мен лично ме кефи! Какво толкова храните?", "100% ще стане хит".
 
Някои от последователите на Папи Ханс го съветват да направи дует с бившето си гадже - певицата Дара. Много фенове питат дали Тита и Папи не са новата звездна двойка, тъй като двамата качиха доста общи снимки в Instagram, но нито един от тях все още не отговаря на този въпрос.

Още за Тита и Папи, както и клипa и техни снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase