Facebook

Лято е и много бг звезди вече се отдадоха на заслужена почивка. Едни заминаха с любимите хора на море, а други съчетаха служебните си ангажименти, за да направят няколко плажа. За да покажат, че родното Черноморие все още е приятно за отдих, много наши известни личности споделиха снимки как си изкарват в българските курорти.

Актьори и изпълнители от различни музикални браншове напълниха социалните мрежи с кадри, придружени с хаштага #роднотоМОРЕнеедемоде. Във Facebook дори се появи снимка от посещение на митрополит Антоний по морето.

Показвайки новите си корекции по тялото, марковите бански и аксесоари или рекламирайки хотелите, в които са отседнали или дрехите, които носят, популярните българи не пропуснаха да отбележат, че предпочитат да ходят на море у нас, а не в Гърция.

Чалга певици, които пълнят клубовете в нашите курорти, бяха едни от първите, които акцентираха, че „родното море не е демоде“. Преслава, например, отмаря по нашето Черноморие доста често. Наскоро тя публикува кадър, на който храни малката Паола на плажа, а по-късно я показа за първи път в двора на хотела, в който е отседнала.

„Любимото ми море... обичам нашето българско Черноморие... За кампанията #роднотоМОРЕнеедемоде“. Това написа колежката ѝ Анелия, която се е снимала с парео, на фона на морските вълни.

Друга попфолк изпълнителка – Алисия, качи няколко снимки по бански и отбеляза, че се чувства прекрасно припичайки се до басейна, непосредствено до морето.

„Едно прекрасно място, което вече чувствам като дом“, коментира изпълнителката и показа най-новите си маркови придобивки за плаж.

Още за звездите, които си почиват по родното Черноморие, четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase