Снимка: Булфото, архив

Софи Маринова и нейният съпруг Тодор Давидов - Гринго може да се окажат сред рекордьорите за най-къс брак. Двамата се венчаха в началото на февруари, а вече не живеят заедно и са в процес на развод.

Певицата дълго време се хвалеше колко се обичат с Гринго, заговориха за деца, тя го изчака да излезе и от ареста, след като той се призна за виновен в рекет над бизнесмен от Айтос.

Според слуховете повод за раздялата е станал побой от страна на Гринго, но изпълнителката не потвърждава тази версия. Незивисимо, че известно време ходеше и с гипс. Преди да се оженят също имаше случай на побой, дори Маринова излезе пред медиите, но всичко бе бързо забравено.

По-късно обаче обясни, че травмата на ръката й, която принуди звездата да се оперира, се дължала на падане от сцената в Белгия.

Двамата се венчаха в тесен кръг през февруари, а после събраха приятели през март в столичен ресторант. Кума на тържеството пък беше Преслава. Два месеца по-късно Софи сложи кадри от сватбата си към песента "Един за друг".

Но явно с Гринго не се оказаха един за друг...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase