Снимка: Instagram

Роби Уилямс има доста интересни истории, които бетонират имиджа му на рок бунтар. Певецът наскоро разкри, че опитал да се самоубие с кокаин преди време, докато живял в къща с духове и лоша енергия в Промис Хил, Северен Лондон.

"Постоянно чувах стъпки, които прогресираха с времето. Чувствах се странно, обсебен от тъмна енергия. Когато тя за пръв път прие физическа форма, касетофонът се включи", сподели в подкаста Jo Woods' Alien Nation звездата.

„По това време друсах много с кокаин в къщата и чувах стъпки на горния етаж. Бившата ми приятелка смяташе, че те са на дядо ѝ. Изтърпях така два месеца и си мислех, че ако това продължи така, ще се самоубия.

Една сутрин се събудих и до леглото ми имаше тъмен облак. Беше ме страх да отида да си измия зъбите, защото трябваше да мина през него. Попитах приятелката ми: "Отивам, ще дойдеш ли с мен?" Отидохме на хотел и разказах на един от служителите какво се е случило и признах, че ако тази тъмна енергия остане с мен, ще се наложи да се самоубия“, добави още певецът.

Това не е първият път, в който той признава, че е мислел да отнеме живота си. В интервю през 2016 той разкри, че по време на златните години на групата Take That отново имал намерения да се самоубие.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 1 седмица

Младежи, кажете НЕ на всички отрови - цигари, алкохол, наркотици. Няма по-малко вредни. Няма такова нещо, че малко не се отразява и лесно се спира. Спира се трудно, а отровата си е отрова колкото и да е малко. И сметката винаги идва. Казва ви го бивш полуалкохолик, който не стана цял само поради силна воля и дух. Без алкохол животът е по-красив, пълноценен и усмихнат.

7

дедо Ташунко

преди 1 седмица

Роби е талантлив и симпатичен младеж. В един прекрасен момент, след като има мило семейство, дечица, богатство и е идол на много младежи по света, прави за себе си едно голямо откритие,че за всяко изнасилване на организма на млади години се плаща, рано или късно. Тонове алкохол и килограми наркотици нанасят необратими увреждания. И от желязо да е човек, най-накрая му идва сметката. Младежи, бъдете умерени, ако искате да не свършите преждевременно. Стискам палци за Роби Уйлямс.

6

Чичо Пешо

преди 1 седмица

Като се напукам с 50 градусова домашнярка и ма мен ми се появяват черни облаци и губя съзнание. Е, не чак до степен да ме е страх да си измия зъбите. Страх няма, но ми е невъзможно щото планетата се върти прекалено бързо тогава и губя равновесие.