Instagram

Светлана Гущерова се обясни в любов на своя съпруг Християн. Младата майка качи емоционален пост в Instagram по случай неговия рожден ден. 

„Честит рожден ден, любов моя! На днешния ден искам да благодаря на родителите ти, че са ти дали живот, на Вселената – че ни срещна и на теб, че избра аз да бъда другата половина от сърцето ти! Бъди здрав, за да бъдеш моя опора! Бъди щастлив, за да пламти пламъкът на щастието и в моите очи! Мечтай, а аз ще се постарая да сбъдвам мечтите ти!“, пише Светлана. 
 
Публикацията на модела е придружена със снимки от сватбата ѝ с Християн. Наскоро двамата отбелязаха своята годишнина.  
 
„В живота на всеки човек има дни, които не избледняват за цял един живот. За мен един от тях е днешният. Затварям очи и го преживявам отново, и отново... Деня, в който изпитах върховно щастие, деня, в който не просто вървях, а полетях до теб – нашата сватба! Бъди честит, любов моя! Обичам те. Честит Рожден Ден“, завършва нейното послание. 
 
Близо година след като сключиха брак Светлана и Християн имат наследник – малката Анелия-Добромира, която се роди малко по-рано от термина. 
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 
 

Коментари Напиши коментар

41

анонимен

преди 1 седмица

Каква красота само!!!!!! Колко много СЛАНИНА!!!! Прасчо се е изпружил на дивана с тази красавица!!!!! Добрече е тати да му дава парици че тоя като го гледам и обувките не може да си върже!!!!

40

Анонимен

преди 1 седмица

ПВЦ шантонерка и син на куфарен милионер-абсолютни безполезници.

39

sid

преди 1 седмица

Хубавите ябълки прасетата ги ядат.Жалко за материала,изгубва се красотата в наследниците.