Общ преглед

Жени Калканджиева сложи короната на новата "Мис Персенк" на модно шоу през уикенда в Девин. Конкурсът бе спечелен от 19-годишната пловдивчанка Стела Гечева, а нейни подгласнички станаха Мария Мъркова на 21 г. от Пазарджик и Стефани Симова на 18 г. от Брезник.

Вечерта стартира с модното дефиле на момичетата на Visages Models, които представиха модните аксесоари и бански костюми на дизайнерката Искра Георгиева, а за финал хубавиците дефилираха в официални рокли на дизайнерката Ради Лазарова, носител на най-престижната награда за мода в България  – "Златна игла" на Академията за мода в категория "Най-добър млад дизайнер" за 2019-та година.

В журито пък блеснаха Мис България 2010 Ромина Тасевска и миналогодишната носителка на титлата Габриела Чонина. Сред оценителите се присъединиха и представители на домакините от SPA хотел "Персенк“ и едноименния аквапарк в лицето на Венцислав Чолаков и Светослав Кокудев, а задачата да изберат най - красивите и достойни момичета от всички претендентки не беше никак лесна.

Водеща на модното събитие бе финалистът в "Гласът на България" Емилия Валенти, която между туровете изпълни и няколко световни и български класики.

Грандиозният финал беше поставен от една от най-обичаните рок банди за всички времена - Б.Т.Р.. Гостите пяха и танцуваха под звуците на техните популярни песни на афтър партито. Жени Калканджиева и солистът на бандата Наско Пенев припомниха на публиката златния хит на групата "Да погледна в теб", в чието видео модната шефка изиграва главната роля, а след музикалното участие двамата обсъдиха и бъдещи съвместни проекти.

Часове преди старта на конкурса, по бански костюми и под летните слънчеви лъчи, претендентките от Visages Models заснеха модна фотосесия в Термален аквапарк "Персенк".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар