Снимка: Instagram

Гуинет Полтроу често влиза в медиите покрай странните си навици и житейски признания. И ето, че звездата отново е в устата на хората поради факта, че не живее заедно със съпруга си Брад Фалчук. Полтроу сподели, че има много щастлив брак и че всичките ѝ познати приемат семейната ѝ уговорка за идеална.

Гуинет и Брад, които се венчаха миналия септември, прекарват само 4 денонощия под един покрив, а през останалото време, той спи в жилището си в Лос Анджелис. Причината е, че те искали да не причиняват стрес на децата си и постепенно да ги приобщят в едно голямо семейство.

"Моите омъжени приятелки смятат, че уговорката ни звучи идеално и не трябва да я променяме", призна актрисата пред сп. Style.

Малко по-късно тя добави, че нейният личен житейски наставник също я е посъветвал да не живее с Брад, за да съхранят интимността помежду си и "полярността" на брака си.

Гуинет има две деца от брака си с Крис Мартин – Епъл (15) и Мозес (13). Фалчук също има дъщеря и син от предишен брак. Полтроу и Мартин се разделиха през 2014 след 11-годишен брак. Двамата са изключително близки и актрисата дори сподели, че обожава новата изгора на бившия си – колежката ѝ Дакота Джонсън.

Вижте още новини за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase