Снимки: Reuters

Въпреки всичко, което се случи през последната година, Уди Алън продължава да прави филм. Работата по новия му проект ще започне през юли в Испания.

Обвиненията срещу режисьора няма да спрат и актьора, носител на Оскар Кристоф Валц да се включи във филма.

51-вата лента на Уди Алън ще разказва историята на двойка американци, която отива в Сан Себастиан за филмов фестивал. "Магията на събитието ги завладява, както и красотата и очарованието на Испания, и фантазията на филмите“, гласи описанието на проект, което продуцентите от Mediapro.

"Тя има афера с брилянтен френски режисьор, а той се влюбва в красива испанка, която живее там. Това е комедиен романс, който се разрешава по един забавен, но романтичен начин“, пишат още от компанията.

Новината за новия проект на Алън идва след като режисьорът заведе дело за 68 милиона долара срещу Amazon, които прекъснаха сделка за 4 филма през 2017 година. Причината бе появата на дъщерята му Дилън Фароу, която отново твърди, че е била изнасилена от Алън.

Той продължава да отрича обвиненията, а десетки артисти застанаха зад гърба му.

Лентата A Rainy Day in New York, която трябваше да се появи по екраните миналата година така и не видя бял свят.
Освен  Кристоф Валц, в новия проект на Уди Алън ще участват още испанката Елена Аная, американката Джина Гершон и французинът Луис Гарел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase