Снимки: Reuters

Веднага след смъртта на Кари Фишър продуцентите знаят, че не могат да изберат друга актриса, която да изиграе Принцеса Лея в оставащите филми. А да използват дигитален образ е просто немислимо. Но в главата на Джей Джей Ейбрамс се появява друга идея.

Още по темата
"Намерихме невъзможният отговор, на невъзможния въпрос“, казва режисьорът пред Vanity Fair.

Той и екипът му осъзнават, че все още имат много неизползвани кадри на Кари Фишър от снимачната площадка на The Force Awakens, които могат да бъдат адаптирани в новия Skywalker.

Ейбрамс започнал да пише част от сцените около кадрите с Фишър, за да може тя перфектно да пасне на диалога.

"Беше много странно – като да стиковаш лявата и дясната част на мозъка си. Все едно трябваше да сглобим пъзел, само по парчетата, които имаме“, казва Ейбамс пред списанието.

В  Skywalker ще се появи и дъщерята на Кари Фишър - Били, която ще влезе в ролята на офицер на Съпротивата. Режисьорът признава, че първоначално се е опитал да напише сценария така, че Били да няма общи сцени с майка си, за да не е прекалено болезнено за нея. Момичето обаче настояло те да бъдат включени във филма.

"Сцените, в които двете си говорят, са трогващи", разказва Ейбрамс. "Има моменти, в които изглежда все едно Кари е наистина там, с нас. Някак си, всичко това проработи. А не вярвах, че ще успеем".

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 3 седмици

До Значи

Защо толкова негативност? Не, филмите не се правят така. Защо плюеш по всички наведнъж? Изисква се креативност да направиш това, което те правят, в името на това да се създаде нещо, което досега не го е имало. Не е лесно да си положителен в днешно време, но все пак е добре да си.

7

Значи

преди 3 седмици

Значи така ги правят филмите. Взимат от тук от там разни кадри, подреждат както дойде , преглеждат какво са изс_рали и започват да пишат сценарий по това.
Ми не е чудно че последните 30 години от там не е излязало нищо друго освен това което излиза слад като се из_се_реш.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Главната героиня Рей е с мъжко име, дъщерята пък се казва Били... абе феминизЪма ще дозатрие окончателно тоя свят!