Снимка: Кадър от You Tube


В България, когато станеш известен, най-често се насочваш към модата или музиката. Трудно е да се обясни този феномен, а в повечето случаи популярните хора стават за смях. Защото тези професии често са подценявани.

Към музикалната сцена се отправи и Кристиан Кирилов, който нашумя като Митака от приключилото риалити "София – ден и нощ". Там си дадоха среща непрофесионални актьори, а някои от тях успяха да добият и известност. Основната заслуга на участниците в това телевизионно шоу обаче си остана популяризирането на различните диалектни форми на страната ни.

Кристиан обаче прави всичко възможно да остане под прожекторите на медиите, а вече се върти и в ефира на телевизия "Планета". Той партнира на гаджето си Джулия в парчето "Ти си“.

Джулия, която не се откроява във фолкбранша и засега е в ниския ешелон, сигурно е изпаднала във възторг от интереса към дуета. За разлика от нейния любим, който основателно е залят от критики.

Вярно е, че новите технологии могат да помогнат на всеки да запише песен, гласът се модулира от компютър. Но когато пееш фалшиво и той не помага.

Наскоро Кирилов се похвали, че е учил актьорско майсторство в академия в Лондон, вземал и малко уроци по пеене.

Фенове и специалисти обаче го съветват да се съсредоточи в бодибилдинга.

Ще допълним, че всъщност участието му в клипа можеше да предизвика и положителни отзиви, но само като актьор.

А любителите на кръшните ритми определят това музикално бедствие с един израз – "Край. Щом и тоя стана певец, значи всеки може“.

За нас остава единствено да се надяваме дистанционното или компютърът да имат "Mute“, когато започне "Ти си“...

Гласувайте дали ви харесва или не парчето на Митака в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase