Pixabay

Астрологията може да разкрие доста за темперамента на разлините зодии. Ето защо много хора, които започват връзка или не познават характерните черти на конкретен знак, се обръщат към нея за помощ. 

 
Снизходителни и безнадеждни романтици. Това са Телците, които се ръководят пт венера - богинята на любовта. В резултат на това те обичат да живеят в топлина и уют, харесват хубавите аромати и имат добър вкус. 
 
Ето какво още трябва да знаете, ако излизате с Телец или сте ухажвани от него: 
 
Вкусната храна - пътят към сърцето на Телците 
 
Ако искате впечатлите един Телец, не наблягайте на романтиката, а на вкусните гозби. Затова не е нужно да ходите в изискан ресторант, а на място, където знаете, че продуктите са пресни, а храната "гали" небцето. 
 
Телците обичат да "глезят" сетивата си с различни вкусове. Още повече ще се издигнете в очите им, ако сготвите нещо сами. 
 
Отдадени на спомените 
 
Телците са емоционални натури. Те пазят стари писма и подаръци, които носят сантиментална стойност. Не се учудвайте, ако в дома им намерите много рамки със снимки. Хората с тази зодия обичат да запечатват хубавите моменти и да ги вадят на хартия, за да се вдъхновяват за нови. 
 
Обичат цветя 
 
Всяко малко цветче може да накара Телците да се усмихнат. Те обичат да аранжират цветя из дома си, да изненадват с  тях гостите си или просто да усещат аромата им. Също така обожават да получават цветя, затова няма да сгрешите, ако на първа среща вземете един букет. 

Още за чертите на Телците четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase