Снимка: Pexels

Овен

Меркурий е във вашия знак. В такъв момент е добре да ориентирате енергията си към интелектуални занимания. Помислете как бихте могли да разнообразите Великденските празници. Периодът ще е пълноценен за влюбените. Разногласията незабелязано ще отшумят. Не си насрочвайте срещи за 24-ти и 25-ти, ще се наложи да ги отмените по независещи от вас обстоятелства. Необвързаните Овни може случайно да срещнат бившата си половинка. Даже не си и помисляйте да възобновявате отношенията.
 
Телец
 
Слънцето е във вашия знак и засилва импулсивността ви. Имате желание да експериментирате, да направите нещо ново, да изненадате всички около себе си. Ако действате по този начин ще ви обвинят в непостоянство. Ще е много по-добре, ако анализирате състоянието на отношенията си към момента. Формулирайте целта на връзката си и бъдещето й, причините за разногласията. Откажете се от спонтанните желания. Не предизвиквайте промените, изчакайте да се случат.
 
Близнаци
 
През първите дни на седмицата е по-добре да не си насрочвате любовни срещи. Вместо това бихте могли да довършите всички изостанали практически задачи. Заменете хаоса с оптимална организация и ще има от какво да сте доволни. Дайте възможност на половинката си да прояви инициатива в подготовката на Великден. За вас ще остане само да се наслаждавате на романтичните изненади.
 
Рак
 
Неосъзнати прояви на егоцентризъм от ваша страна ще се отразят доста зле на връзката ви. Ще съхраните спокойствието на отношенията, ако сте до край откровени, което означава да осъзнаете и признаете собствените си грешки. Не очаквайте от половинката да се възхищава само на вашите успехи. Справедливостта изисква да оцените и неговите/нейните. Празничното настроение на Великден ще възстанови хармонията между вас, а мил жест от ваша страна ще съживи романтиката.
 
Лъв
 
Мисълта за предстоящите празници и поредица почивни дни ви зарежда с прекрасно настроение. Стимулира амбициите ви и ставате доста по-решителни от обикновено. Готови сте да изненадате половинката си с горещо любовно обяснение и да спечелите сърцето й/му безвъзвратно. Намалете темпото и старателно запишете сценарий на действията си, като го довършите самостоятелно, представяйки си че желанието ви се е сбъднало. Със сигурност ще промените сюжета, решавайки че е рано да се хвърляте в дълбоките води на гръмогласните обещания.
 
Дева
 
Най-характерното качество за представителите на вашия знак през тази седмица е решителност. В състояние сте да се справите с всички проблеми с един замах. Дали ще оставите в миналото старите спорове и ще започнете от нулата или ще сложите край на сегашната си връзка зависи от конкретната ситуация, в която се намирате. Преди да направите каквото и да било, обаче, е желателно да обмислите последствията. За да не попаднете в ситуацията на моряка, който за да улови мишката потопил кораба.

Останалите зодии и какво ги чака в любовта тази седмица - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase