Reuters

Някои звезди категорично отказват да си правят селфи със своите фенове. Някои ги тревожат паник атаки, други се притесняват, че могат да ги преследват. Ето и кои звезди не искат да споделят общи кадри с хората, които ги харесват.

 
Клоуи Грейс Морец
 
Ако погледнем страницата на актрисата в Instagram, може да се убедим, че Клои не обича да си прави селфи. По-голямата част от фотографиите ѝ там са направени от други хора – нейни приятели или професионални фотографи. В едно интервю тя обяснява: „Не си правя селфи. Просто това не ми е интересно“.

Зоуи Салдана
 
Веднъж актрисата призна, че не ѝ допада, когато непознати хора искат да си направят снимка с нея, особено ако го правят по време на нейна разходка с децата. По думите ѝ, в такива ситуации тя започва да изпитва паника. „В такива случаи се чувствам много некомфортно. Моите деца са в такава възраст, че не разбират защо непознати идват към тяхната майка с подобни желания“.
 
Ема Уотсън
 
Актрисата, известна най-вече с ролята си на Хърмаяни във филмите за Хари Потър призна, че винаги отказва да си прави селфи с феновете. Обяснява, че се страхува от преследване. „На фотосите всички могат да видят къде точно съм, с какво съм облечена. Не искам да предоставям подобна информация, по която някой може да ме следи“.

Останалите звезди, които мразят селфитата, ще намерите в  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase