Reuters

В навечерието на раждането на първото дете на херцозите на Съсекс – принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, решихме да погледнем нейния невероятен стил през последните 9 месеца.

Американската актриса, която се превърна в британска кралска особа, може да е критикувана за това, че харчи твърде много пари за тоалети, но пък категорично успя да се наложи като модна икона, натрупвайки по-голям брой фенове на модния си вкус, в сравнение с тези на етърва ѝ Кейт Мидълтън.
 
Бременността на Меган ще бъде запомнена с две неща – с това, че тя не спря да гали нежно заобленото си коремче на всички официални събития, на които се появяваше, предизвиквайки полемика по темата, както и с нейния невероятно елегантен вкус по отношение на облеклото ѝ.
 
Херцогинята успя да остане красива и стилна по време на първата си бременност и то във всякакъв тип дрехи – от вечерни тоалети, през по-строги поли и ризи, до небрежни рокли и дънки.
 
Докато чакаме новината за раждането на първото дете на Меган и принц Хари, можем да погледнем назад към някои от нейните най-добри модни решения.

Вижте някои от най-стилните тоалети на Меган Маркъл през последните няколко месеца в галерията на Тialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase