Снимка: Facebook

Бащинството са сладки мигове, които всеки мъж трябва да изпита. Това заяви пред bTV Орлин Павлов, който стана татко в средата на януари. Певецът изтъкна, че помага на приятелката си като сменя памперси.

Изпълнителят призна, че се разплакал в родилното, след като видял за първи път дъщеричката си Елизабет. Разчувствал се и при вида на половинката си.
 
"Не знам, това чувство не може да се опише. Много е хубаво, много е истинско. Някак си това те свързва още повече с половинката и с детето, разбира се. Прави една изключително силна и калена връзка, завинаги“, разказа той.
 
Павлов призна, че е предпочел да чака навън докато тече раждането.
 
Певецът коментира още, че детето му вече разпознава образи. "Въобще едни страхотни мигове, които остават завинаги. Ние снимаме като луди, за да запечатаме всичко това", добави музикантът.
 
Той уточни, че детето не е кръстено на никого, просто с приятелката му са отсели Елизабет от няколко варианта.
 
"Много ни е хубаво заедно и наистина съм супер щастлив", каза още той и изтъкна, че се надява момиченцето да вземе най-доброто и от двамата.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

10

Аз

преди 3 месеца

Имам приятелка, която роди преди 5 месеца и един ден се оплаква, че вече 5 месеца не е спала както трябва. Аз и казвам, че не съм спала както трябва от 9 години (на толкова е моето дете). Та в този ред на мисли Орилне радвайсе сега че сменяш памперси, че порасне ли става много трудно.

9

Петър

преди 3 месеца

И ОТ ТОЯ НИЩО НЕ СТАВА.

8

Да пише след 12 год.

преди 3 месеца

Когато дъщеря му стане на 12-13 год. тогава да пише колко е готино да си баща!? До тогава е весело, а после?