Снимка: Булфото, архив

Фолкпевицата Кали има три деца от трима различни мъже. Тя за първи път призна официално, че вече и третият не е до нея. За разривът на отношенията й с Влади се говори отдавна, но ето че Кали се изповяда и в ефир. И не крие, че е излязла от тази връзка напълно съкрушена.

"Това не е първата ни раздяла - имаме няколко раздели с него през годините. Ние нямахме спокойна връзка. Имахме връзка пълна с много емоции. Но имахме много любов между нас. Това е типичен пример за "обичаме се, но не можем да бъдем заедно", разказа изпълнителката в "Папараци".

Според нея причините за раздялата са обидите и липсата на доверие от страна на Влади, липсата на смирение и готовност да се справи с другите й две деца, да поеме отговорност към домакинството на семейството и да приеме приятелите й.

"Все пак това е само моята гледна точка, в една раздяла винаги участват двама души, от които всеки има своята вина", допълва изпълнителката.

"Аз съм изключително трудна, устата, не млъквам и никога не избирам подходящия момент да кажа това, което мисля... Но в края на краищата, така ни е било писано. Аз можех да направя скандали, да трещя, но аз нямам тази сила. Аз имам силата да продължа да те обичам и след края. Аз обичам всеки един човек, с който съм била – Иван, бащата на Георги, Антон – бащата на Марк, които са мои приятели към днешна дата, хора, на които мога да се облегна и да потърся в труден момент, както и половинките до тях. А за Влади, за тези шест месеца, за любов не мога да говоря, но успях да му простя дълбоко в себе си, успях да разбера, че всичко, което е казал, не е за мен, то е за него", каза още Кали.
 

Коментари Напиши коментар

64

Ъ

преди 3 месеца

Кали ела бе мацко вземам те с децата ,нищо че си устата,аз знам какво да правя за да говориш по малко .Аз съм твоя мъж и няма да те зарежа.Пиши ми сладурче!

63

1234

преди 3 месеца

Кали е силна

62

Еретика

преди 4 месеца

Ами като кълките и са все далече една от друга така ще е.Явно и харесва така.Какво е реванша като вдовица.