Reuters

Няма нищо ненормално или изненадващо, че и сред звездите и моделите има такива, които са пораснали над средните стандарти. Но следващите примери са малко по-различни - това са дами, които често гледат мъжете отгоре. Но и природата ги е надарила не само с красота, но и с "двуметров" чар.

 
Гуендолин Кристи, 191 см
 
Британската актриса Гуендолин Кристи нашумя с ролята на Бриен от Тарт в "Игра на тронове". Заради тази роля е вземала уроци по бой с меч, езда на кон и хореографиран бой, както и е качила 6 килограма мускули, за да може да пресъздаде по-добре образа на Бриен.
 
"Покрай участието в сериала осъзнах, че женствеността не е задължително свързана с косата или други традиционни атрибути на женската външност. Всъщност се оказа вълнуващо. Не мога да говоря от позицията на някакъв авторитет, тъй като съм само актриса и това е просто моето мнение, но мисля, че е много вдъхновяващо в популярен сериал да имат жена, представена по начин, който не се подчинява на типичната женска естетика и различен от начина, по който жените са били представяни досега", споделя Кристи.
 
Тя участва и в сагата "Междузвездни войни: Силата пробужда" в ролята на капитан Фазма, превръщайки се в първия женски злодей.
 
Мария Шарапова, 188 см
 
Руската тенисистка, която беше първа ракета в тениса, често попада в класациите за най-красиви жени. Освен на корта, тя направи успешна кариера като модел и като лице на различни рекламни кампании. Тя имаше връзка със словенския баскетболист Саша Вуячич, дълго време бе в графата "Наша Маша" покрай гаджето си - родният тенисист Григор Димитров. Нито един от двамата обаче не успя да я закара пред олтара. В началото на миналата година пък тя загатна за романтична авантюра с британския милионер Александър Гил. 
 
Въпреки ръста си от 188 см и номер на обувките 43, рускинята изглежда доста хармонично. 
 
Останалите четете в Tialoto.bg

 

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 месеца

много се извинявам, но Гуендолин Кристи не е жена.

11

Анонимен

преди 4 месеца

За жена тези височини са много, всяко нещо трябва да е с мярка. Както много ниска не кафи, така и много висока.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Едрите жени отвращават.