Reuters

Виждаме ги всеки ден във всяка сфера. Те са известни, те са красиви, те показват, че половинката на всеки човек съществува.

Те ни мотивират за това, че перфектната двойка, симбиозата и силата могат да съществуват под един покрив и са олицетворението на образа, в който двама души са не просто заедно, а са един отбор, постигащ всяка своя цел.

Както се казва, двойките, за които небето е единствената граница.

Представяме ви топ 10 на най-влиятелните звездни двойки. 

1. Барак и Мишел Обама
 
Тяхната история започна пред очите на света през 2008 година, когато Барак Обама създаде историята като първия чернокож президент на САЩ. Той и неговата Първа дама продължават да ни вдъхновяват и днес със своята неизчерпаема сила, класа и освен всичко – пример, че може да станеш един от най-влиятелните хора в света и никога да не забравиш човешката си страна.
 
2. Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс
 
Лайвли и Рейнолдс се срещат през 2011 на снимките на „Зеленият фенер“, а любовта им продължава и след големия екран, макар и да пламва едва година по-късно.
 
Срещат се след снимките на двойна среща, където и двамата са с други хора.
 
„Това беше най-неудобната среща за половинките ни, защото между нас двамата прехвърчаха искри“, споделя Раян Рейнолдс. През 2012 се женят и вече имат две дъщери.
 
3. Меган Маркъл и Принц Хари
 
Кралската приказка на новата двойка бързо се превърна в тема номер 1 в целия свят, след като направиха своя светски дебют като двойка през 2017 година. Същата година, през ноември, обявиха своя годеж, а през май 2018 сключиха брак пред очите на милиони души от целия свят. Меган Маркъл и Принц Хари ще станат родители, а щастливото събитие се очаква да бъде пролетта на тази година.

Останалите двойки четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase