Reuters

Когато звездите се развеждат, често раздялата е по-гръмка от самата сватба. Ето едни от най-шумните разлъки, които медиите следяха отблизо.

Амбър Хърд и Джони Деп
 
Бракът им просъществува едва 15 месеца, но Амбър бе първата и единствена съпруга на кинозвездата Джони, който дълго време живееше щастливо, но без брачна клетва с Ванеса Паради. Е, с Хърд любовта им бе красива, но твърде кратка. При това Амбър доста се постара, за да развали реномето на звездата от „Карибски пирати“, като заяви в съда, че е била жертва на домашно насилие и пусна видеа в социалните мрежи. Двамата официално се развеждат, а Деп плаща на Хърд 7 милиона долара, които актрисата сподели, че дарява за благотворителност. Сложните им отношения не свършиха с развода. Деп обвини в съда бившата си съпруга и поиска 50 млн. долара за лъжливи обвинения по негов адрес. Също така актьорът обвини Амбър в съпружеска измяна.
 
Принцеса Даяна и принц Чарлз
 
Най-гръмкият развод в кралското семейство бе обявен през 1992 г., но официално бе оформен 4 години по-рано. В продължение на това време Чарлз и Даяна не спират да се обвиняват взаимно. Даяна дори даде интервю за BBC, в което споменава, че в брака им не са само тя и съпруга ѝ, визирайки Камила. Бяха публикувани и телефонни разговори между Даяна и любовника ѝ.

Пол Маккартни и Хедър Милс
 
Пол Маккартни изплати на бившата си съпруга близо 50 млн. долара и до този момент нарича брака си с Хедър грешката на десетилетието.
 
Още звездни разводи четете в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 4 месеца

Добра сделка за 15 месеца 7 милиона - тази е първокласна ....

2

Анонимен

преди 4 месеца

то самата жентитба е измишльоптина. сватбата единствено има смисъл ако развода е с 1% вероятност. а то сега е залагане на ролетка и на хвърляне на монета 50:50 вероятност да завърши с грандиозен грабеж в полза на булката.

1

.......

преди 4 месеца

6tom sa se razdelili zna4i niama kak da se turpiat zaedno i e izli6no da gi komentirame