Instagram

Ким Кардашиян и Кание Уест разкриха на близките си по Коледа, че ще имат четвърто дете. Почти три месеца след това, двамата са в трескава подготовка за посрещането на най-новия член на семейството.

Според източник на Е!News, двойката вече е готова със стаята на бебето, което ще е момченце. Остават само някои дребни детайли като закупуването на дрешки и играчки.
 
Риалити звездите смятат да закупят и нов автомобил, с който да пътуват с четирите си деца. И докато Кание разглежда подходящи модели, Ким вече е започнала разговорите с Норт, Сейн и Чикаго, че ще имат братче. Тя разкри, че първородната ѝ дъщеричка е била доста ревнива след раждането на брат ѝ, но в момента двамата делят всичко заедно с Чикаго, която се появи в семейството чрез сурогатна майка.
 
„Бях много напрегната, защото къщата ми е толкова пълна, но чух, че родителите на четири деца имат повече опит и са най-спокойните“, коментира Ким пред "The Tonight Show".
 
Както вече писахме, същата сурогатна майка, родила малката Чикаго, ще даде живот и на момченцето, което семейството очаква през май. Тя бе избрана чрез специален подбор от агенция, до чиито услуги прибегнали Ким и Кание.
 
Въпросната жена, която вече е доста близка на известната фамилия, е получила 45 000 долара за раждането на Чикаго, изплатени на 10 вноски. Ако този път има усложнения при раждането, застрашаващи живота на бременната, тя ще получи още 4 000 долара допълнително.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

6

слонска трева

преди 2 месеца

Всички световни медии явно са се впрегнали да увеличават кинтите на тез кухи лейки !И нашите и те да не останат по-назад , демек да не разсърдят господарите, и те барабар Петко с мъжете.
Никой не ни пита какво ни интересува нас , важно е промивачката на мозъци да работи !

5

Анонимен

преди 2 месеца

Това ще са четирите най-tъпи деца в историята на човечеството. Накъде отива този свят, да ни занимават с двама идиoти неправещи нищо смислено и децата им.

4

Анонимен

преди 2 месеца

А това нас Българите как ни засяга, драги журналясти?