Reuters

Докато все още не е ясен полът на бебето на принц Хари и Меган Маркъл, стана ясно кое училище ще посещава техният наследник.

И въпреки че Дворецът Кенсингтън не е направил никакви официални изявления, то според E! съпрузите са решили да запишат детето си в американско училище във Великобритания.
 
По информация на източник, близък до знатното семейство, двойката иска да даде на детето си различно образование, а за Маркъл също така е важно то да не забравя своите американски корени.
 
The Sunday Times даже назовава името на конкретно училище, където според него ще се образова първото дете на херцозите на Съсекс, а именно – CS Egham International School в град Егхам, графство Съри.
 
Всички членове на кралското семейство до този момент са посещавали традиционни британски учебни заведения. Между другото Уилям и Кейт също направиха революционен избор за училище на принц Джордж като го пратиха също в реномирано британско учебно заведение, но поне не в еднополови школа, както се е случило с Уилям и Хари.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 
 

Коментари Напиши коментар

10

а откъде са сигурни?

преди 3 месеца

А откъде са сигурни,че ще се роди живо??? Това,че е кралско бебе, не означава че му е писано да се роди здраво, или да няма увреждане. Тия чак за Университети са се замислили...

9

заповед на кралица Е

преди 3 месеца

Из таен указ на кралица Елизабет Втора:
,,Бебето да бъде подменено при раждането с русо и синеоко английско бебе. Чер*ното бебе да бъде дадено за осиновяване в Зимбабве. Ако един ден Хари реши да направи ДНК ще узнае,че не е негово и ще се разведе с Меган. Това е заслугата му като само сипеше обвинения по мой адрес заради смъртта на Даяна.
Подписано и подпечатано с кралски печат,
Кралица Елизабет Втора

8

Анонимен

преди 3 месеца

Избраха ли му вече име... Пенка, Сийка, Кочу, Хараламби... Хасан?