Facebook
След раждането, Антония Петрова-Батинкова се изгуби от социалните мрежи, но не задълго. Наскоро Мис България 2009 влезе във Facebook, за да се похвали, че е успяла да стопи килограмите, които е натрупала по време на бременността.
 
"Едва 2 седмици след раждането резултатът от естественото, нормално раждане, кърменето и личната грижа (заедно със съпруга ми) за сина ни е: -11 кг (всички килограми които качих по време на бременността); отново съм в същата форма и точно толкова килограми, колкото когато забременях!!!“, написа тя в своя официален профил.
 
Батинкова е качила снимки, на които няма и помен от закръгленото ѝ коремче. По повод своето постижение, тя посъветва майките да раждат по естествен път и да кърмят децата си.
 
Много жени поздравиха Батинкова за перфектната ѝ фигура и я заляха със суперлативи. Намериха се и майки, които се усъмниха в написаното от красавицата.
 
„Хайде, хайде.... всички лицемерки дотук от прочетените коментари!!!! Много добре знаете, че няма как такъв плосък корем да има за 2 седмици. Аз съм раждала също и качих 35 кг, които свалих за 2 месеца. И така да изглежда след 2 седмици, абсолютно няма как да стане... Антония Петрова, нямам нищо против визията ти... поздравления даже, но този стегнат корем нещо не ми се връзва!!!“, скастри я жена под снимките.
 
Антония Петрова роди момченце на 17 януари. По-рано тя и съпругът ѝ съобщиха, че тази дата за поява на първородния им син е избрана неслучайно. По-късно Мис Русия 2012 уточни пред медиите, че не е родила със секцио, а по естествен път.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 
 

Коментари Напиши коментар

27

Гиго

преди 2 месеца

Браво на Тони много похвално - ще излезе
първата успяла да свали 11 килограма
след раждане! Давай Тони много интересни
и поучителни неща пишеш. Явно не ти е скучно
даже и с големия бизнесмен Батинков.
Чудя се даже как успяваш да намериш време
да ни информираш за всичко свързано с твоя
интересен живот... БРАВО

26

Анонимен

преди 2 месеца

Госпожата беше актуална само една година,далечната 2009,когато си купи титлата Мис България.Вече е нищо и никого не интересува за да я натрапвате.

25

Поли

преди 2 месеца

Брей, ама много сте били докачливи! Казах истината и ми изтрихте коментара. Да опитаме пак: каква е причината да навирате в очите на хората тази неприятна, грозна, нарцистична и, очевидно с психически проблеми, жена? Тя ви плаща или вие просто сте дълбоко и непоправимо извратени?