Marie Claire

Пенелопе Крус вдига завесите над личния си живот и разказва за това какво е да бъдеш майка и жена в съвременната киноиндустрия за новия брой на Marie Claire US. 

Актрисата застава на корица за изданието през Февруари 2019, позирайки в сако от туид на Chanel и блестящи бижута.
 
Вътрешната фотосесия разкрива умението ѝ да представя различни стилове, позирайки в изделия от последните колекции на Dolce & Gabbana, Balmain и Atelier Swarovski.
 
Пенелопе Крус споделя, че от малка си мечтае да бъде майка и разказва за света, който се е открил пред нея, след като ражда двете си деца.
 
„Има много неща от майчинството, които ме изненадаха. Това е като революция вътре в теб – много животинска. Целият свят ти се струва различен. Повече никога няма да поставяш себе си на първо място и мисля, че това е много хубаво нещо. Случва се за секунда“, споделя тя.
 
За табутата, свързани с жените, тя казва: „Образът, който обществото ти дава – че трябва да си Жената чудо, че трябва да излезеш от болницата след 24 часа, носейки високи токчета. Не, ти вече си Жената чудо! Всички сме супержени – тези от нас, които имат деца и тези, които нямат“.
 
За своята кариера актрисата споделя, че е истинска мечта. „Работих много усилено и това е, което виждам в семейството ми. Не мисля, че животът ми е много различен“.
 
Всички кадри от фотосесията на Пенелопе Крус можете да разгледате в галерията на Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 5 месеца

Може да си СУПЕР жена и без да си майка .

13

чукачев

преди 5 месеца

До 13 Анонимен
Сигурен съм, че не излиза от нея и ден , и нощ. Щастливец е тоя дето и се "радва"

12

порно бсп

преди 5 месеца

,,нова ера,, - ,,ню ейч,, секта