Снимка: Creative Energy Hub

Мирян Костадинов, познат с участието си в музикалното предаване X Factor, и групата му MIRY, зарадваха феновете с нова песен.

Парчето носи името "Nightmare" и от групата твърдят, че това е най-мащабният, но и най-предизвикателният им авторски проект. За пореден път музиката и текстът са на Мирян.

Песента е определена като дарк инди рок. Видеото към "Nightmare" пък говори за най-страшните кошмари, с които се сблъскват хората в реалния живот - лудостта, удавянето, борбата за живот и оцеляването в екстремни ситуации.

Клипът към сингъла е заснет за 5 снимачни дни на различни локации. За да се пресъздаде преминаването на MIRY през най-тъмните човешки кошмари и освобождаването от страха, в снимачния процес се включват актрисите Веселина Михалкова и Гергана Арнаудова (в ролите на медицинските сестри).

В продукцията участват и балерините от Varna Dance Theatre, както и над 2000 живи щурци, с които Мирян си партнира в една от сцените, съобщават от Creative Energy Hub. Един от най-интересните моменти за феновете е отрязването на косата на Мирян със сатър.
 
Още за новата песен четете в teenproblem

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase