Победителите получават купата след състезанието. Снимка: bTV

Бивши и настоящи фермери, популярни личности и фенове пренесоха дуела от арената на "Фермата" на автомобилната писта.

Специалното картинг състезание противопостави 9 отбора от по трима души, които натискаха газта, следвайки професионалните съвети на мото семейството Ангел и Ивайло Караньотови.

На първо място с най-много обиколки за най-кратко време се класира отборът на фермерите от четвърти сезон - Гергана Илиева, Калоян Златилов и продуцента Иван Христов. Тримата действаха най-професионално при смяната на шофьорите в карта и допуснаха най-малко грешки.

"Първото място на отбора победител е напълно заслужено. Гергана кара без нито една грешка, Иван беше най-бързият индивидуален играч - той направи най-добрата обиколка. Калоян направи смяната в най-подходящия момент, когато нямаше никакъв трафик в бокса и това спечели на отбора много време", коментира менторът на участниците Ангел Караньотов след награждаването.

Плътно след тях, на второ място застана отборът на "Горан и фермерите" - Димитър Господинов, Горан Иванов и Алек Манолов, които в знак на уважение преотстъпиха медалите и наградите си на отбора на феновете на предаването – Мартин Русев, Аспарух Манчев и Кирил Кирилов.

На почетното 3-то място се класираха "Талантливите" в състав Ивайло Караньотов, Йоана Георгиева и Александър Масларов.

Сред състезателите бе и волейболистът Владо Николов, който навъртя шампионски обиколко като време, а само няколко часа по-късно се завърна и на волейболното игрище като състезател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase