Булфото

Фолкпевицата Кали е рекордьорка в своя бранш не заради хитовете си, а заради факта, че има три деца от трима различни мъже. Тя се е разделила и с бащата на третия си наследник – Владимир.

"Да, разделихме се! Не живея с него отдавна. Не искам да изпадам в повече подробности, защото не ми се говори по тази тема. Чета разни сайтове и вестници, които ме цитират, а аз никога не съм говорила пред тях. Това поведение ме забавлява", заяви пред "България днес" Кали.

"Чувствам се отлично. Продължавам да си общувам с бившия, но нищо повече. За мен най-важно е децата ми да са живи и здрави", добави изпълнителката.

Кали и Владимир се разделяха на няколко пъти, но в крайна сметка връзката им устояваше на всички кризи. Плод на тяхната любов е най-малкият син на певицата Александър. Изглежда, че сега краят е окончателен и няма връщане назад.

Певицата многократно е показвала, че децата са най-важните в живота ѝ и няма проблем да се раздели с някой от бащите им, ако нещата не вървят. Кали има 18-годишен син Георги, както и девет години по-малко момче – Марк. И тримата са от различни бащи, но се разбират отлично и са нейната опора в трудните моменти. Неведнъж певицата е споменавала, че е в отлични отношения и с татковците, тъй като иска децата да виждат родителите си в зрели отношения и без скандали.

Кали се изявява и като коментатор във VIP Brother, а преди седмица влезе в шоуто с желанието да набие Ричард. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg
 

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 6 месеца

Тази може да е всякакава, но мъжете щом и правят деца са още по-долу от нея.

28

Анонимен

преди 6 месеца

въпроса е защо продължават да я взимат? Може би да станат известни с развода?

27

no name

преди 6 месеца

Разделиха се, защото неговото семейство е доста заможно и властно и го заплашиха, че ще го лишат от всичко, ако не се раздели с Кали. Иначе на внучето се радват, но нея и на снимка не искат да я виждат. До сега Владко удържаше на атаките, но в крайна сметка майка му Мара надделя. И Владко избра парите пред любовта.Същото като с Динев и Емануела - фамилията секна кранчето с парите и синчето се прибра с подвита опашка при маминка.Много са ербап с парите на мама, а иначе мишоци жалки