Кадър: Нова тв

Валентин Кулагин се оказа окован с осем гюлета след поредните номинации във VIP Brother. Всяка номинация бе съпроводена с по една тежест, а гримьорът получи цели осем. Ричард ще трябва да се справя с четири гюлета, а Божана - с три.

Това са и участниците, които ще се борят за оставане в шоуто, като предварителните прогнози сочат, че с най-големи шансове да излети от къщата е фитнес инструкторът.

Мистър София си навлече гнева на женската част в Къщата заради изразеното мнение, че жените трябва да готвят и чистят на мъжете.

Кулагин успя да се скара и с Ваня, която беше единственият съквартирант, който подкрепяше гримьора. Валентин реши да се нанесе в стаята, която освободи Ева след напускането на шоуто, но това не се хареса на певицата и тя не беше съгласна. Въпреки това, Кулагин се нанесе там. Наложи се Ваня да иска помощ от Биг Брадър, който предложи да махне леглото на Ева.

Междувременно Ричард и Розмари станаха обект на черен хумор в социалните мрежи, след като от втория път май успяха в опита си за секс. Ричи пробва да убеди красавицата да вдигнат рейтинга си със сладки страсти, а тя първоначално обясни, че семейството и гаджето й ще я гледат и не може. Но по-късно видимо се е предала на чара на мускулягата от Мадан.

Той не пропусна и да се похвали пред половинката на Гала в живота и на екран – Стефан. Това разбуни духовете в социалните мрежи, като феновете порицават и двамата любовници.

"Адски антипатичен. Нито визия, нито акъл, някакво самочувствие без никаква база. Случи се да бодне, че сега и се хвали, палячо" и "Това тъпо девойче, което анонсираха като модел от световна величина, явно не си знае цената. Евтина та дрънка. Ще й остане прозвище сексиграчката на Ричи Рич", гласят част от коментарите.

Преди броени дни Рози и Величков също се заиграха, но той обясни, че не е успял "да вдигне самолета" заради камерите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase