Instagram

Селена Гомес реши да напусне социалните сайтове, в частност Instagram. Певицата реши да спре да показва детайли от личния си живот и да сведе до минимум общуването си с феновете за неопределено време.

За да сподели решението си, тя публикува трогателен коментар в социалните мрежи. 22-годишната певица постна свое усмихнато селфи и емоционално се обърна към последователите си.
 
Тя призна, че иска да живее днес и сега.„Новина: тръгвам си от социалните сайтове. Още веднъж. Благодарна съм им за възможността да бъда чута, но мечтая да поживея реално в този момент.  Нужно ми е малко доброта и поддръжка. Просто помнете – отрицателните коментари могат да разболеят близките ви хора“, написа звездата.
 
Друга конкретна причина за своето решение Гомес не заявява. В последно време тя преживя доста. Наложи ѝ се да ѝ правят операция, изпадна в дълбока депресия.
 
Удар със сигурност е и раздялата ѝ за втори път с бившия ѝ приятел Джъстин Бийбър. Канадският певец бързо я забрави като тръгна с дългогодишната си приятелка Хейли Болдуин и дори се ожени за нея.
 
Ясно е, че Селена има доста моменти, които да преосмисли и да започне живота си наново.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase