Reuters

Дженифър Анистън и Джъстин Теру се разделиха в края на миналата година като сами обявиха решението си в началото на тази. 

Това е един от малкото напоследък случаи, в които холивудски знаменитости се разделят мирно, без скандали и грозни лични подробности. Двамата успяха да съхранят приятелството си, както и да запазят връзката си само за себе си и всъщност никой от тях до този момент не е коментирал случилото се.
 
Затова и започнаха да се появяват слухове какво е накарало Джъстин и Джен да стигнат до това крайно решение. Сред тях бяха, че двамата са се разделили, защото така или иначе живеели на различни места. Също така се заговори, че Анистън има отново близки отношения с Пит, който тогава вече не бе с Анджелина Джоли.
 
Най-сетне Джъстин реши да сподели пред New York Times какви са причините за края на любовта му с Джен.
 
"Не се убивахме, всичко при нас бе толкова мирно, че чак скучно. И двамата преживяхме болката, останахме с разбити сърца, но успяхме да запазим приятелството си и се гордеем с това", обясни Теру пред изданието.
 
Догадките на пресата за относителните причини за развода той коментира така: "Всичко е напълно раздуто. Нищо глобално не се е случило. Това беше просто поредица от събития, при които краят бе неизбежен. Но това не са толкова големи събития, за които се пише в пресата".
 
На въпрос дали сега се среща с някого, Теру реши да не отговаря и обяснил, че вече е казал достатъчно. Той и Джен бяха заедно около седем години.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase