Да са ви познати подобни селфита? Снимка: Instagram

Носителят на титлата "Мистър София 2018" Ричард Величков ще понатрупа някаква съмнителна известност покрай участието си във VIP Brother.

Родните плеймейтки често попадат на мушката на медиите, отнасят критики, в голямата си част – заслужени. Днес обаче ще обърнем внимание на Ричард, който спокойно може да попадне в графата "мъжка плеймейтка".

Може да си зададете логичния въпрос "Защо?".

Откакто понашумя покрай различни конкурси Ричард има една цел в живота си – да стане известен. Върхът на неговата мисъл бе визитката му в риалитито, като акцентът беше, че искал да го разпознавали на улицата, да се снимат с него...

"Всички най-красиви жени ги тренирам аз. Аз съм много амбициозен човек. Някои се борят за любов, други за семейство, за мен най-важното е да съм успял. Целта ми е до една година да съм най-известния треньор в България", заяви той.

Преди конкурса "Мистър София" веруюто му не е било по-различно:

"Конкурсите са част от суетната страна на амбициозните хора. Аз съм устремен към това да печеля, побеждавам и трупам титли. Очаквам да придобия известност, която ще я използвам в работата си и бъдещите си проекти".

Ричард търси медийна слава с доста познати и безсмислени начини. Първо се заяде с организаторите на гей парада.

"Нямам против всеки да бъде такъв, какъвто реши, но не мога да се съглася да се демонстрира по толкова ярък и вулгарен начин. Това не е просто празник, както казват организаторите. Това е политическа демонстрация, с която се цели промяна в българското законодателство. Като "Мистър София" 2018 година съм категорично против провеждането на "София Прайд" и призовавам всеки буден гражданин да се включи в контра парада", заяви Величков.

Явно фитнес инструкторът си е помислил, че е носител на някаква много престижна титла и мнението му е задължително. Разбира се, има право, но тук не става въпрос за защита на някакви идеи, а желание "нещо да се напише за него", или мама да го види "на телевизора".

После скочи на силиконките.

"Защо ви е да участвате в подобен конкурс и какво ще ви донесе той? Това конкурс за красота или за чужди тела, поставени във вашето е? Смятате ли, че силиконът ви прави красиви? Кое е по-важно: да имаш силикон или естетическо красиво тяло", пита фитнес инструкторът.

Заяде се с Джулиана Гани на тема купени титли, но и тя го посече: "Умрях! Мистър София обичал да трупа титли и корони, а и бил горд, че вече е старши фитнес инструктор! Боже, опази от такива комплексирани мъже!", написа Гани в социалните мрежи.

Пак обаче не го отразиха сериозно, а амбицията му, която е по-висока от ръста му, се премести към Гери-Никол. Все пак тя е далеч по-известна от него – защо да не щипне от нейната слава? И заяви, че не ползвал Photoshop като певицата, която ваела с програма дупарата си. То ако не е тази програма няма да остане звезда с читава визия, ама това е друга тема.

Когато решиш да участваш във VIP Brother, трябва да разполагаш и с малко акъл. Ричард явно си е мислел, че ще лежи по диваните, ще покаже няколко упражнения, ще покаже преса и всички ще започнат да въздишат по него. Но шоуто е направено така, че вади и неща, с които едва ли би се гордял. Ричи Известното демонстрира беден речник и незнание на думи като "инфантил". А тази дума го определя доста смущаващо добре.

Някъде дотук да срещнахте нещо за фитнес тренировки, режими на хранене? Не, плеймейтките винаги търсят лесния начин за самореклама, включително и тези с мъжки полови белези...

Накрая една прогноза. Ричард Величков може и да стане малко по-известен, но няма как да бъде VIP. Иска му се, но за да си важен с нещо само с мускули не става. Не става и само със силиконови гърди, да пита Нора Недкова. А и Ричи си е все пак с едни гърди назад дори в тази категория желаещи да са известни заради известността. До няколко месеца ще бъде забравен. Защото няма какво да предложи...

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase