Кадър: Нова тв

Кулагин се оказа на мушката на съквартирантите във VIP Brother и чу за себе си доста нелицеприятни неща на първите номинации "очи в очи".

Най-често споменаваните думи бяха лицемер, егоист, саможив, мързелив и невъзпитан.

Неговите действия в шоуто лишиха участниците от сериозен процент от бюджета им за храна, което вбеси всички, тъй като нежният гримьор получавал менюта отделно от останалите и няма как да го засегне глад.

Най-ядосан определено беше Петко, на когото не му стигна времето за атаки към Валентин, а малко по-късно му припомни, че извън шоуто, в неговото заведение, мястото му винаги било зад колоната.

След напускането на Нора Недкова Кулагин си търси нови мишени, като най-неочаквано нападна Ваня Костова. А певицата въобще не е от най-дразнещите в къщата. Той обаче я засегна на тема възраст, след което осъзна, че е попреминал границата и реши да разказва как е гледал своята баба-инвалид. Техният спор започна при миене на чинии.

Изненадващо за всички, шоуто напусна Яна, която сама пожела да излезе от играта. Танцьорката заяви, че има здравословни проблеми с едно от децата и, заради което и се налага да прекрати своето участие. Биг Брадър уважи това желание и Петко вече е самостоятелен играч.

Иначе след номинациите очи в очи заплашени да напуснат шоуто са Веселин Плачков, Диона, Ева, Кулагин, Наско и Ричард.

Коментари Напиши коментар

39

Генчо Ватманчето

преди 7 месеца

Малелее КАлугиииин,ти какъв можеш да отнесееееш!?

38

Наблюдател

преди 7 месеца

Колагин поне прави шоу.Без неговите остри коментари,бисерите на Нора,емоционалните ексцесии на Диона и неукротимата енергия на Божана,шоуто щеше да е тотална скука.Признайте си,че няма да гледате само как Ваня подпира дивана ,Наско играе на мълчанка , а Ричард мечтае да е мъжката Нора загледан в безкрайният хоризонт.Който не харесва Брадъра,може да превключи на Фермата,където силно лъха на фалшив патриотизъм изнесен под формата на викторини ,забиване на пирони и доене на кози.

37

продължение от №36

преди 7 месеца

че/!Но това е самата действителност в Б-я,където лицемерието и измамата са качества от положителен характер и всичко що се нарича МЕДИЯ ги развива успешно в стадото овче,а чалгата вече е придобила славата на НАРОДНА МУЗИКА възхваляват се и се канят за размисъл и интервюта долнопробни изпълнители на тази"ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА МУЗИКА"и се забелязва,че тези виещи чакали вече се превръщат и във водещи на шоута/Азис в тази пошлост Брадър/,нищо не чакайте повече в тази кошара Б-я,а бягайте България../бягай