Кадър: Нова тв

Кулагин се оказа на мушката на съквартирантите във VIP Brother и чу за себе си доста нелицеприятни неща на първите номинации "очи в очи".

Най-често споменаваните думи бяха лицемер, егоист, саможив, мързелив и невъзпитан.

Неговите действия в шоуто лишиха участниците от сериозен процент от бюджета им за храна, което вбеси всички, тъй като нежният гримьор получавал менюта отделно от останалите и няма как да го засегне глад.

Най-ядосан определено беше Петко, на когото не му стигна времето за атаки към Валентин, а малко по-късно му припомни, че извън шоуто, в неговото заведение, мястото му винаги било зад колоната.

След напускането на Нора Недкова Кулагин си търси нови мишени, като най-неочаквано нападна Ваня Костова. А певицата въобще не е от най-дразнещите в къщата. Той обаче я засегна на тема възраст, след което осъзна, че е попреминал границата и реши да разказва как е гледал своята баба-инвалид. Техният спор започна при миене на чинии.

Изненадващо за всички, шоуто напусна Яна, която сама пожела да излезе от играта. Танцьорката заяви, че има здравословни проблеми с едно от децата и, заради което и се налага да прекрати своето участие. Биг Брадър уважи това желание и Петко вече е самостоятелен играч.

Иначе след номинациите очи в очи заплашени да напуснат шоуто са Веселин Плачков, Диона, Ева, Кулагин, Наско и Ричард.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase