Кадър: Нова тв

Нора Недкова се сбогува първа с къщата на VIP Brother, след като бе изгонена от зрителите след първите номинации. Плеймейтката вбеси всички свои съквартиранти с нечистоплътност, а мнозина се изказаха доста неласкаво за топките косми от изкуствената й коса и следите от пудра и грим по шкафчета. Отделно тя бе обвинена, че яде и не почиства след себе си.

Това й донесе категоричното първо място по брой номинации.

За самата Нора пък единственото важно нещо се оказа да изглежда винаги гримирана и с прическа и дори се разсърди, че е извикана в изповедалнята без да е довършила контурирането с фон дьо тен по лицето си.

Заедно с нея номинирани за изгонва не бяха още Валентин Кулагин, Божана, Атанас Колев, Папи Ханс и Диона, която бе наказана заради нарушаване на правилата.

"Съжалявам, че не можах да покажа малко повече от себе си. Ваня Костова е единствения достоен участник в тази игра", заяви Нора при напускането си.

България се променя, възкликна Божана, която също като останалите съквартиранти остана учудена от избора на зрителите. Къщата остана без плеймейтка, а за тази роля може да спори Ричард, който също се държи като примадона.

Желаещият да го разпознават по улиците фитнес треньор показа снощи и беден речник, след като призна, че не знае какво означава "инфантилен".

Дори и след разясненията той не можа да разбере значението на думата, която явно не фигурира сред познатите му термини като тежести, лежанка, дъмбел и др.

Наско Колев пък бе обявен за най-скучния участник от коментаторите на шоуто.
 

Коментари Напиши коментар

86

:)

преди 7 месеца

....България се променя, възкликна Божана...
____Но не и с инфантили като Божана.

85

КЛИЗМА

преди 7 месеца

Ще си промия червото от мъка!

84

Анонимен

преди 7 месеца

Сигурно лъха на риба.