Снимка: Нова тв

От новия сезон на VIP Brother не е изминала пълна седмица, но плеймейтката Нора Недкова вече се превърна в главно действащо лице. И си заслужи мястото в нашата рубрика "Бедствие на седмицата".

Блондинката демонстрира пълно отсъствие на съобразителност и интелигентност. На първо място, защото въобще прекрачи прага на къщата в Нови хан.

Само преди няколко месеца тя се изложи тотално в кулинарно предаване и ако имаше само дори чувство за самосъхранение - щеше да откаже поканата.

Но явно девойката или е закъсала за пари или има някакво странно мнение за популярността. И си мисли, че с неадекватното си поведение ще спечели. Явно не е разбрала, че лошата реклама в нито един момент не означава добра реклама.

Още с първите си изяви тя демонстрира каруцарски език, който не подхожда на нито една жена. Ясно е, че с Кулагин не се траят, но да споменаваш "оная си работа" в национален ефир е белег на нулево възпитание.

Определенията "скандал" и "плеймейтка" вървят ръка за ръка, но и в този случай се изисква интелигентност, а не простащина.

Вижте още за Нора в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase