Снимка: Нова тв

От новия сезон на VIP Brother не е изминала пълна седмица, но плеймейтката Нора Недкова вече се превърна в главно действащо лице. И си заслужи мястото в нашата рубрика "Бедствие на седмицата".

Блондинката демонстрира пълно отсъствие на съобразителност и интелигентност. На първо място, защото въобще прекрачи прага на къщата в Нови хан.

Само преди няколко месеца тя се изложи тотално в кулинарно предаване и ако имаше само дори чувство за самосъхранение - щеше да откаже поканата.

Но явно девойката или е закъсала за пари или има някакво странно мнение за популярността. И си мисли, че с неадекватното си поведение ще спечели. Явно не е разбрала, че лошата реклама в нито един момент не означава добра реклама.

Още с първите си изяви тя демонстрира каруцарски език, който не подхожда на нито една жена. Ясно е, че с Кулагин не се траят, но да споменаваш "оная си работа" в национален ефир е белег на нулево възпитание.

Определенията "скандал" и "плеймейтка" вървят ръка за ръка, но и в този случай се изисква интелигентност, а не простащина.

Вижте още за Нора в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

79

това

преди 7 месеца

До Анонимен е леко ... смешно . Очакваш света да не с епроменя докато не си в БГ ли ? защо изобщо пишеш такива простотии

78

Анонимен

преди 8 месеца

Това не е само каруцарски език на някаква си Нора Недкова.Това е и езика на алчния продуцент на това пошло предаване Нико Тупарев които той натрапва от екран, и езика на самата телевизия която му дава поле за изява.От години такива твари като него са окупурали медиите,сеят простотии и жънат огромни пари за себе си.Пробутват Златките,Патрашките,Кънчевците,Рачковците и техни подобия да дават "акъл" на народа който те самите нямат.Игнорирайте простотията защото тя е заразна.

77

Анонимен

преди 8 месеца

Свалете това момиче от ефир защото ви излага както и себе си. Жива и здрава, бъдещето и е уредено така че да си живее живота и да не се занимава с това което не го може. Също така нека се задейства прокуратурата или там някаква образувателна организация за да се разследва как е завършила Софийския Университет!