`
Кадър: Нова тв

Валентин Кулагин се очертава като "златната кокошка" за сеирджийската нишка във VIP Brother. Гримьорът явно е решил да си създава образ на новия Евгени Минчев и започна да подхваща съквартирантите кой с кого спи.

Той вдигна кръвното на голяма част от съквартирантите, че шоуто върви под мотото "Женско царство", защото голяма част от мъжете са станали известни заради жените си. На мушката му попадна Наско Колев, като Кулагин заяви, че не знае нито една негова песен и станал популярен, защото преспал с Мария Илиева.

Още по темата

Колев трудно прие атаките и видимо се нервира до степен "дали да не го набия", но успя да изстреля някакъв лаф от неговото обкръжение - "Бахти наглото копче".

"Копчето" пък се приши и за любимата му дъвка - Нора Недкова, като я заяде, че баща й имал приватизационни сделки в Златни пясъци по времето на Иван Костов. Това извади от равновесие плеймейтката и тя започна с несвързани закани.

Кулагин подхвана и рапърката Диона, която също не му остана длъжна. Гримьорът и напомни, че е виждал мъже да й плащат сметките, че знаел с кого имала отношения. Тя пък го предизвика да не се мисли за най-добрия във всичко.

Недкова отново блесна със словоред, след като събра на събрание всички на масата. Тя предложи да разгледат "Първа точка от дневния... член".

Ники Кънчев пък се зае да изпитва участниците по "Краезнание", което изненада част от постоянните зрители, защото подобен сюжет се развива вече четири сезона в конкурентното шоу "Фермата".

Първоначало започна с въпроса: Кой е написал химна на българската просвета "Върви, народе възродени", но за разлика от познанията кой с кого спи тук никой не се сети за стиховете на Стоян Михайловски.

После на банките се изправиха момци срещу моми. Съвсем нормално младите Кулагин и Диона въобще не се сетиха какво е паламарка. След което Петко Димитров даде надежда на силния пол с верен отговор на тема конституциите на България. Това обаче се оказа за кратко и в крайна сметка дамите победиха. Определено Божана се оказа най-подготвена на входното ниво за знания на участниците.

Победата на момите свали наказанието на Божана да се къпе само със студен душ и вече тя ще има възможност да врътва и горещото кранче.

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 1 година

На тая територия хора като тоя шемет и Стилист Капанов са звезди!
После се сърдите на един професор, като каза за 80-те %!!!

53

Анонимен

преди 1 година

На кого му пука кой коя мацка опъва?
Тоя ВИП-брадър....................голям клюкарник....................нищо повече!!!

52

Анонимен

преди 1 година

Абе защо на всички *** им викат звезди, аз на тая *** не си хвърлям ***, моля ви - дайте нещо за пример че и децата да са ни читави. После защо има насилие престъпност смяна на пол и какво ми не. Ние си нямаме работещи институции , нямаме защита , нямаме достатъчно средства да живеем на всичко отгоре си имаме тонове *** наречени звезди. И после в чужбина българин било *** дума. Ами правете си извода