Кадър: Нова тв

Началото на новия сезон на VIP Brother ще ни занимава отново с претенциите, каруцарския език и дрязгите между Нора Недкова и Валентин Кулагин. Повод за разпрата им стана предварителните договорки с продуцентите за помещенията, в които ще спят. 

На Недкова не й хареса отредената стая, тъй като била малка, нямала къде да си побере своите 5-6 куфара, нямала да може да спи нормално. Големият брат й позволи да се пренесе на друг креват, ако се споразумее с останалите участници. Тя веднага си хареса стаята на Кулагин, а Папи Ханс й отстъпи своето легло. Блондинката обаче удари на камък с Кулагин, който категорично отказа да спи заедно с нея.

Двамата започнаха да си разменят реплики от сорта: "Маймуняк", "селянка", "каруцарка", а в един момент Недкова изстреля израз, който не подхожда не само на дамите: "Лягам тука, дреме ми на оная работа, нали съм президентша?".

"На всяка цена искаш да си покрай мен. Видя, че това е рейтингово и ми се буташ", скара й се гримьорът.

Кулагин обаче се оплака в изповедалнята и в крайна сметка Нора подви опашка и започна преселението на куфарите в отредената й стая.

Дрязгите между двамата се отразиха и на останалата група, а Кулагин нападна и Стефан на Гала. Мира Добрева пък скастри Мис Плеймейт, че не е дошла на почивка и ще трябва да търпи лишения.

Кулагин и Недкова влязоха в изповедалнята, за да назначат и прокурор в къщата. За Недкова професията "прокурор" обаче се оказа енигма. IQ-то на плеймейтката със сигурност ще се окаже доста по-ниско от това на нейните колежки, които са гастролирали в шоуто през годините, а видимо Големият брат ще се забавлява да ни показва липсата й на обща култура.

Двойката трябваше да лиши от привилегии определени съквартиранти. Така до края на формата Божана трябва да се къпе със студен душ, Папи Ханс да спи на двора, а мъжката плеймейтка - Мистър София Ричард, трябваше да се раздели с целия си багаж.

Нора обяви себе си за главен прокурор и получи привилегията да номинира по трима души. Кулагин взе само веднъж думата, но успя да издейства специално приготвената храна на Недкова да се пасира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase