Снимка: Instagram

Константин Трендафилов, добил популярност и като Папи Ханс, вече не меси кекс с Дара. Те са се разделили преди месец, без драми и излишен шум, пише Tialoto.bg.

Писателят стана част от новия сезон на VIP Brother с надеждата да трупа още известност, очакваше се в къщата да влезе и неговата половинка. Връзката им оабче е в историята, като певицата сама разясни ситуацията с пост в Instagram.

"Здравейте, тъй като много от вас ми писаха, сега ще обясня накратко как седят нещата между мен и Папи Ханс, за да не си измисляте свои сценарии на историята ни. Връзката ни приключи преди месец, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за PR стратегия).

Може да сте ни видяли някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме едни прекрасни приятелски взаимоотнонешия и това няма да се промени. Няма драма - само любов. Обичам те, стискам ти палци, успех".

Двамата се събраха покрай участието си в кулинарно шоу, а мнозина видяха в това взаимна изгода за реклама на творческите им проекти.

Каква е истината си знаят само двамата, но така или иначе са поели вече по различни пътища.

Още новини за звезди четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase