Снимка: Instagram

Константин Трендафилов, добил популярност и като Папи Ханс, вече не меси кекс с Дара. Те са се разделили преди месец, без драми и излишен шум, пише Tialoto.bg.

Писателят стана част от новия сезон на VIP Brother с надеждата да трупа още известност, очакваше се в къщата да влезе и неговата половинка. Връзката им оабче е в историята, като певицата сама разясни ситуацията с пост в Instagram.

"Здравейте, тъй като много от вас ми писаха, сега ще обясня накратко как седят нещата между мен и Папи Ханс, за да не си измисляте свои сценарии на историята ни. Връзката ни приключи преди месец, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за PR стратегия).

Може да сте ни видяли някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме едни прекрасни приятелски взаимоотнонешия и това няма да се промени. Няма драма - само любов. Обичам те, стискам ти палци, успех".

Двамата се събраха покрай участието си в кулинарно шоу, а мнозина видяха в това взаимна изгода за реклама на творческите им проекти.

Каква е истината си знаят само двамата, но така или иначе са поели вече по различни пътища.

Още новини за звезди четете тук

Коментари Напиши коментар

27

Lina

преди 3 години

То това папи неслучайно спи с кулагин в една спалня, няма лошо - да се обичат децата. Само лошият вкус не мога да им простя - защо бг ге.йовете имат толкова крещящ, кичозен стил, напр.в чужбина не можете да видите толкова кичозни облекла - залага се на стил и класа, а у дома - леопарди и фалшиви версачета, от полиестер, изрязани потници гуЦи, и още много кич....

26

Гост

преди 3 години

Отвратителна мъжкарана и грубиянка без много задръжки в повединието си. Грозна работа. И пресилено се прави на интересна. Това отблъсква. "Моделите" които твърди че измисля са срам просто за една млада жена.

25

321

преди 3 години

Пусни сигнала. ..