Instagram

Тя може и да е съвсем отскоро в Instagram, но вече съумява да постави хейтърите на мястото им. Джулия Робъртс се превърна в тотален хит в мрежата, след като защити "грозния си черен лак" след коментар.

Почитател на звездата направи колаж между нейна скорошна снимка и такава на Джоан Крофорд, на които позират с еднакви рокли и попита на коя ѝ стои по-добре. Сред коментарите веднага направи впечатление един, който казва: "Джоан Крофорд изглежда доста по-добре по мое мнение, по-класна е, Джулия носи грозен черен лак".
 
Робъртс изненадващо реши да отговори и то с чувство за хумор като написа: в действителност това е тъмносин лак с кристали за акцент. В случай, че искаш да коригираш коментара си от "грозен черен лак" на "грозен тъмносин лак с кристали". Просто помагам".
 
Отговорът на актрисата провокира вълна от нови коментари, които я поздравиха за реакцията и забавния ѝ коментар.
 
Неотдавна актрисата нарече социалните мрежи "лепкав захарен памук", но това не ѝ попречи да си направи акаунт в Instagram през юни. Само за 24 часа тя набра над 108 000 последователи, а в момента те са около 1,6 млн.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 10 месеца

Благодарения на соц мрежите успяхме да разберем, че и световните звезди са кухи, като нашите. Преди беше само предположение. Благодарим ти Зуки!

4

Щерю

преди 10 месеца

Брей, тая Джулия по- хубава от нашия министър Николина Ангелкова... :)

3

Анонимен

преди 10 месеца

И тя остаря,горката.Иначе не беше лоша когато се снима с Ричард Гиър.Бих я опраскал,тогава,сега и аз съм дърт.Едвам наваксвам на жената.