Instagram

"Сърцето ме боли. Загубих един от най-удивителните хора, които някога съм имала в живота ми. Малкъм Маккормик, бих дала всичко, за да си те върна. Нашите спомени никога няма да бъдат изтрити".

Това написа приятелката на рапъра Марк Милър, който преди броени дни бе намерен мъртъв след употреба на свръхдоза. Жената, която изпълнителят пазеше в тайна, сподели в Instagram как се чувства от загубата му.

22-годишната Джулия Кели сподели една от последните ѝ снимки с Майкъл. На нея се вижда как двамата се държат за ръце.

Красавицата от азиатски произход, която е съкрушена след смъртта на рапъра, разказва, че любовта между тях е била много силна. По думите ѝ Марк имал нежна душа и я карал да се чувства специална.

"Ще ми липсват сладките ти целувки. Бих дала всичко, за да говоря с теб за последен път и да изразя любовта си. Обичам те завинаги, Малкълм", написа още тя в социалната мрежа.

Припомняме, че Малкъм Маккормик, известен още с името Мак Милър, почина на 26-годишна възраст.

Бившият на Ариана Гранде говореше открито пред медиите, че взима опиати. След като научиха за трагичната вест, много от феновете на рапъра обвиниха певицата за смъртта му. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

9

Ханс

преди 9 месеца

АфтУр: Иванка Гъркова..... Иванке добре дошла! Откъде си?

8

Анонимен

преди 9 месеца

Смъртта на наркоман не е нелепа- тя е предопределена. Кот цяло-поредната наплюмчена и безсмислина статийка с фактологически грешки по традиция.

7

Анонимен

преди 9 месеца

О, фривилна грухталност!
Ако разгледаме симетрията като понятия, то ноздрите му са привидно симетрични, но защо винаги той започваше да смърка с едната? Светът загуби много в сферата на топологията от тази гледна точка.