Снимка: Reuters

Аврил Лавин призна, че е изживяла най-лошите години от живота си, след като доскоро се лекуваше от Лаймска болест, но е доволна, че се възстановява и се завръща към музиката. Новата ѝ песен "Head Above Water" ще излезе на 19 септември.

В уебсайта си тя написа: "Прекарах последните няколко години вкъщи и болна, борейки се с Лаймска болест. Това бяха най-лошите години в живота ми, тъй като преживявах едновременно физически и емоционални битки".

Пънк принцесата сподели, че "Head Above Water" е първата песен, която е написала, докато е била на легло и по време на един от най-страшните моменти в живота ѝ. "Приех смъртта и чувствах как тялото ми отказва да работи. Чувствах се така, сякаш се давя. Все едно бях под водата и трябваше просто да изплувам и да глътна въздух. Не можех да дишам", обясни Аврил.

Християнството ѝ е помогнало и ѝ е дало сили. Молела се е на Бог да държи главата ѝ над водата. Тя се е чувствала все по близо до него. "Майка ми ме държеше. В обятията ѝ написах тази песен".

Изпълнителката на "Sk8er Boi" каза, че е написала повечето песни или в болничното легло, или на дивана, като се пробуждала нощем. Това ѝ е помогнало да оцелее.

Още по темата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase