Instagram

Жените в британското кралско семейство се отличават не само със своята естествена красота, но и с безупречен стил по отношение на дрехите и аксесоарите, които носят. Той се дължи на екип от експерти, който подбира всеки един детайл от облеклото им. Откакто стана херцогиня на Кеймбридж, Кейт се раздели с някои любими неща, които обичаше да носи преди сватбата й с принц Уилям. Същото трябваше да направи и етърва й Мегън.  

Според строгия етикет, Кейт и Мегън могат да се лакират само с натурални цветове, защото останалите се смятат за вулгарни. Те са принудени да носят по-изчистени костюми и рокли, чийто дължина е под коленете. 
 
Джули Джеймс от Небраска се интересува доста от това какво има в гардероба на Кейт и Мегън. Тя прекарва с часове из магазините, за да намери дрехи, с които да копира стила на двете херцогини. И определено не е единствената. Има хиляди други като нея, които искат да приличат на кралските особи. 
 
38-годишната жена започва да си купува същите или подобни дрехи като тези на Кейт още по времето, когато тя е сгодена за Уилям. Тогава създава свой профил в Instagram, където качва своите модни попадения с хаштага #repliKate. Където и да се появи, Мидълтън дава хляб на много модни експерти, които веднага обясняват каква марка е облеклото й и къде може да бъде намерено. Джули следи подобни публикации и обикаля из търговските обекти за "кралски находки". 
 
"Ако трябва да бъда честна, не знаех коя е Кейт Мидълтън, докато не обявиха, че се е сгодила с принц Уилям. Винаги съм се възхищавала на кралските особи, но никога не съм обръщала внимание на клюките за  тях...", обяснява Джули. По думите й, много сайтове за дрехи онлайн предлагат дрехи като тези на херцогинята, при това на изгодни цени. Освен това нейната майка е доста талантлива й помага да си ушие част от роклите, които са по-скъпи. 
 
В дните, в които не се облича официално, жената носи дънки и маратонки. Но е на мнение, че именно роклите като тези на Кейт може да 14842 накарат една дама да се почувства по-женствена. "Когато пазарувам, не винаги мисля за това да копирам гардероба на Кейт. Аз съм фен на нейния стил и подсъзнателно мога да избера нещо, което по-късно ще видя на нея. Но ако ми хареса нещо нейно, мога да обърна всички магазини и интернет, за да си го набавя", обяснява Джули. 
 
След като Меган Маркъл се жени за принц Хари, Джеймс започва да се интересува и от нейния стил. Тя всеки ден качва по една визия в профила си в Instagram - било то любимата на Уилям или на по-малкия му брат. 
 
Още от "кралските" визии на Джули Джеймс вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase